Van Opijnen & Voskuil [+rule2]]
Van Opijnen & Voskuil
20 jaar ervaring in belastingadvies
Van Opijnen & Voskuil [+rule2]]
Van Opijnen & Voskuil
Kleinschalig van karakter

Van Opijnen & Voskuil Fiscaal en Financieel Advies

Betrouwbaar advies sinds 1995

De basis van het kantoor Van Opijnen & Voskuil stamt uit 1995. In dat jaar begon de heer Van Opijnen, na twintig jaar bij een groter kantoor werkzaam te zijn geweest, zijn eigen onderneming; Belastingkantoor Van Opijnen. Met een gedrevenheid in het begeleiden en ondersteunen van ondernemers en particulieren heeft Van Opijnen nadien gewerkt aan een hechte klantenkring. Met de komst van Hendrie Voskuil in 2015 maakte het bedrijf een belangrijke stap voor de verdere toekomst: Van Opijnen & Voskuil Fiscaal en Financieel advies. 

De kleinschaligheid vormt de kracht van het bedrijf. De drempel is laag en de deur staat altijd open. Bij een vraag bieden Van Opijnen & Voskuil altijd direct een antwoord. Van Opijnen & Voskuil is een vast aanspreekpunt voor alle zaken rondom belastingszaken en administratie. 

Van Opijnen & Voskuil zet zich dagelijks in ZZP-ers en MKB'ers in Kootwijkerbroek, Barneveld, Stroe, Lunteren, Wekerom en Harskamp en daarbuiten. Door een gedegen ervaring in het advies binnen agrarische bedrijven bestaat daarnaast ook een aanzienlijk deel van het klantenbestand uit agrarische ondernemingen. Daarnaast is Van Opijnen & Voskuil ook werkzaam voor het MKB. 

Wilt u persoonlijk kennismaken met Van Opijnen & Voskuil? Bel 0342 44 3103 om een afspraak te maken. 

Urenmutatie invoerenUrenmutatie invoeren Personeel aanmeldenPersoneel aanmelden Personeel aanmeldenAdministratie online

Van Opijnen & Voskuil

Van Opijnen & Voskuil Fiscaal en Financieel advies
ADe Standerd 10 A
  3774 SC Kootwijkerbroek
T0342 44 3103
F0342 44 4692
Einfo@opijnenvoskuil.nl

Wilhelm marketing