Van Opijnen & Voskuil [+rule2]]
Van Opijnen & Voskuil
Een goede basis om te starten
Van Opijnen & Voskuil [+rule2]]
Van Opijnen & Voskuil
Een bedrijfskundig advies

Van Opijnen & Voskuil Fiscaal en Financieel Advies

Administratie en advies voor MKB’ers

Heeft u een bedrijf of gaat u een bedrijf beginnen? Van Opijnen & Voskuil ondersteunt en begeleidt starters en bestaande bedrijven bij administratieve- en belastingzaken. Voor veel ZZP’ers in Kootwijkerbroek en omgeving verzorgt Van Opijnen & Voskuil alle administratie werkzaamheden.

Bij het starten van een bedrijf komt veel kijken. Na de eerste stap, de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, is het van belang om het juiste administratiekantoor te kiezen. Van Opijnen & Voskuil heeft in de afgelopen jaren al veel ondernemingen begeleidt bij het starten van een bedrijf. Bij de start wordt de basis gelegd van een goede administratie. Daarnaast wordt er aandacht gegeven aan eventuele verzekeringen. Indien gewenst kan er in de eerste periode blijvend advies worden gegeven over de voortzetting van het bedrijf.

In veel gevallen worden de facturen bij Van Opijnen & Voskuil automatisch ingelezen, het zogenaamde ‘scannen en herkennen’. Naast het inboeken van de deze facturen en de aangifte bij de Belastingdienst, worden jaarlijks de jaarcijfers opgemaakt. Indien gewenst kunnen deze verder worden besproken.

Voor MKB-bedrijven verzorgt Van Opijnen & Voskuil ook de loonadministratie van het personeel. Daarnaast geeft het buro advies bij investeringen en fiscale maatregelen. In deze gevallen worden er ook halfjaarcijfers opgemaakt.

Wilt u zich door Van Opijnen & Voskuil Fiscaal en Financieel advies laten adviseren? Bel 0342 44 3103 om een afspraak te maken.

Urenmutatie invoerenUrenmutatie invoeren Personeel aanmeldenPersoneel aanmelden Personeel aanmeldenAdministratie online

Van Opijnen & Voskuil

Van Opijnen & Voskuil Fiscaal en Financieel advies
ADe Standerd 10 A
  3774 SC Kootwijkerbroek
T0342 44 3103
F0342 44 4692
Einfo@opijnenvoskuil.nl

Wilhelm marketing