Van Opijnen & Voskuil [+rule2]]
Van Opijnen & Voskuil
Deskundig in agrarisch advies
Van Opijnen & Voskuil [+rule2]]
Van Opijnen & Voskuil
Gespecialiseerd in agrarisch advies

Van Opijnen & Voskuil Fiscaal en Financieel Advies

Administratie en advies voor agrariërs

U beschikt over een agrarisch bedrijf? Voor veel agrariërs in de brede omgeving van Kootwijkerbroek verzorgt Van Opijnen & Voskuil alle administratieve werkzaamheden. Deze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het jaarwerk en de omzetbelasting.

Van Opijnen & Voskuil houdt niet van lange en uitvoerige besprekingen. Bij vragen staat Van Opijnen & Voskuil altijd klaar om direct antwoord te geven. Bent u in de buurt? Dan staat de deur altijd open. Tussentijds worden de klanten op de hoogte gehouden middels een mailing.

Ook in de agrarische sector zijn er ontwikkelingen. Van Opijnen & Voskuil geeft passend advies voor deze ontwikkelingen. Recente voorbeelden hiervan zijn advies bij bedrijfsvoeringen, het wijzigen van bedrijfsfunctie en bedrijfsopvolging. Ook is er bij veel bedrijven herwaardering van landbouwgronden toegepast met goedkeuring van de fiscus. 

Van Opijnen & Voskuil vindt het van groot belang dat er voldoende aandacht wordt geschonken aan het opstellen en bijstellen van testamenten. In vrijwel ieder advies wordt hier daarom ook op gewezen.

Wilt u zich door Van Opijnen & Voskuil Fiscaal en Financieel advies laten adviseren? Bel 0342 44 3103 om een afspraak te maken.

 

Urenmutatie invoerenUrenmutatie invoeren Personeel aanmeldenPersoneel aanmelden Personeel aanmeldenAdministratie online

Van Opijnen & Voskuil

Van Opijnen & Voskuil Fiscaal en Financieel advies
ADe Standerd 10 A
  3774 SC Kootwijkerbroek
T0342 44 3103
F0342 44 4692
Einfo@opijnenvoskuil.nl

Wilhelm marketing